Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 12. oktober 2014

Lækkert kål-fad


Lynstegte grønsager forkælet med lækker "marinade"... så kan jeg godt undvære kartofler i et par dage :-D



Ingredienserne er få... og du kan jo til enhver tid, skifte nogen af mine grønsager ud, med andre der ligger bedre i din smag.

Her er der brugt:

Hvidkål
Gulerødder
Rødløg
Snack peber

Til "Marinaden"

1 spsk. glohed olie
1 spsk. sød chilisauce
1 spsk. fiskesauce
2 spsk. soja

Lynsteg grønsagerne i olien... uden de tager farve, de skal stadig have "bid"
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt rundt
Vupti... lækkert kål-fad der skal serveres med en håndfuld beer nuts... eller peanuts på toppen. Tro mig, når jeg siger... at overdrivelse ikke fremmer forståelsen i dette tilfælde :-/



Server til fisk eller kylling... kål-fadet smager også godt dagen efter koldt :-D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar