Farmors opskrifter fra 1946

tirsdag den 13. marts 2018

Couscous-salat med masser af smag



Vi får altid en eller anden slag salat eller en form for ”grønt” til aftensmaden, men nogen gange… kan man godt gå hen og blive lidt træt af de gamle travere. Og for pokker… bliver det ikke så godt, som man forventede eller håbede på, glider det nok ned alligevel… og idéen ligger bagefter sammenkrøllet i et hjørne på kontoret.

Den her… fortjener dog en plads på bloggen og ikke i hjørnet… for 100%... den skal vi have igen.

Couscous-salat med masser af smag
Til 2 – 3 personer
1 dl couscous
1 dl kogende vand
1 – 2 spsk. sød chilisauce
2 revne persillerod
3 revne gulerødder
1 håndfuld rosiner
1 håndfuld hakkede peanuts
1 godt håndfuld finthakket persille
Lidt feta… men kan sagtens undværes

Hæld kogende vand over couscoussen… dæk med film og lad den stå
Rens, hak, riv og snit grønsagerne, peanuts og krydderurter
Tag filmen af couscoussen… løsn med en gaffel og tilsæt chilisauce
Bland ”salaten” godt… smag til med salt og peber… og drys med feta i de mængder, du føler for. Hellere for lidt end for meget… du kan altid sætte en skål på bordet.

1 kommentar:

  1. Den salat lyder godt - men til alle de andre, der heller ikke kan fordrage persillerødder, så har vi jo heldigvis de skønne pastinakker, som har en dejlig smag ...
    Elsebeth

    SvarSlet