For en måneds tid siden
var vi med den pukkelryggede til familierally. Vi får en masse godt at spise og
drikke… og har det selvfølgelig højlydt sjovt. Moster havde makron muffins med
og jeg må tilstå, de tog os alle med storm, så den opskrift har jeg naturligvis
listet ud af hende. 1000’ende tak moster J
Mosters makron muffins
250g hakket mørk chokolade
250g knuste makroner250g smeltet margarine/smør
500g sukker
250g mel
2 tsk. vaniljesukker
6 æg
Pisk æg og sukker med elpisker.
Tilsæt mel, vanilje samt den smeltede margarine/smør.
De knuste makroner og den
hakkede chokolade vendes i dejen.
Fyldes i parpirsforme,
ikke for fulde… de hæver en anelse.
Bages ved 200 grader i
15-20 minutter… alt afhængig af størrelse selvfølgelig.
Tjek med en strikkepind. Hænger
der dej ved, skal de have lidt længere.
Note: Det er seriøst til
dato, de bedste muffins jeg har fået og så er de virkelig så nemme, at enhver
kan finde ud af det.
Er hun ikke meget sød i det, din moster. Eller er det bare mig, der synes, det lyder af helt vildt meget sukker - makroner er jo meget søde i det i forvejen!
SvarSletJeg bager også muffins i stedet for hele kager - så kan man tage den ene kage, man har brug for til at stille lysten - det er hurtigt at tø en muffin op, eller flere, hvis der kommer gæster.
Elsebeth
Hej Elsebeth
SletJoo du kan tro, hun er sød ;-D Det er meget sukker, men de er lige som, vi kan li' dem... dog vil jeg forsøge at skære ned med 150-200g sukker næstet gang og evt. komme mere chokolade i.
Det er også sjældent, jeg bager hele kager... for de ender tit som trøffelkugler, og så er det i princippet lidt spild af arbejde.
- Pia
hvor mange muffins bliver der ud af sådan en portion. Hilsen Betina
SvarSletHej Betina
SletJeg mener, jeg fik 12 ud af portionen, men samtidig skal jeg så lige nævne, at mine muffinsforme er rimelig store.
- Pia
Hej Pia,
SvarSletSkal der ikke bagepulver i kagerne?
Mvh Anne
Hej Anne
SletForstår godt, du spørger... det gjorde jeg også, men nej, der skal ikke bagepulver i :-D
- Pia