Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 23. november 2013

Mørbrad med Philadelphia og peberfrugt


Ofte ender min svinemørbrad som bøffer og med løg... bare ikke denne gang ;-D Der var noget i hus-altret jeg gerne ville se, så aftensmaden skulle stå på noget, der kunne forberedes og så ellers passe sig selv i ovnen.

1 svinemørbrad afpudset og uden sølvsene
2-3 spsk. Philadelphia med hvidløg og urter
½ snack peber skåret i tynde strimler
6 skiver bacon

Flæk mørbraden på langs og bank den let, så den bliver ensartet flad.
Smør med Philadelphia og læg strimler af peber i, mens du ruller stegen.
Rul bacon omkring... stat med enderne, så fyldet ikke flyder ud.
Lægges i en smurt foliebakke... eller andet ildfast fad.
Sættes i en 220 grader forvarmet ovn og steges i 25 minutter. Pas på den ikke får for meget, for så bliver den knasende tør. 
Lad den hvile i 10-15 minutter.


Mørbraden serverede jeg med gulerodssalat og citron mini pommes Anna, som mislykkedes en anelse udseensmæssigt, men ikke mere end lidt revet ost kunne hjælpe på ;-D



2 kommentarer:

  1. Ost duer til alt - både på kartoflerne og i kødet :D Yum, det ser godt ud det hele.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. *Smiler bredt* Min gamle chef sagde altid: "Alt sælger hvis man tilsætter ost, bacon eller chokolade"

      - Pia

      Slet