mandag den 23. februar 2015
Hasselback (bage)-kartoffel med topping
Jeg er kommet ind i en hasselback kartoffel-stime... og her kommer en, der slår de almindelige med flere længder :-D
Til 2 personer:
2 store bagekartofler
150g bacon i tern
2 skiver ost
Cremefraiche
2-3 forårsløg i skiver
Vask og snit kartoflerne som vanligt... du behøver ikke skrælle dem
Pensel bagepapir og kartofler med olie... og krydr med salt og peber
Sættes i en 180 grader forvarmet ovn i 1 time, når halvdelen af tiden er gået, pensles igen med olie
Når kartoflerne er ved at være der, dækkes de af en skive ost (eller revet ost) og sættes tilbage i ovnen til den er smeltet
Top kartoflerne med cremefraiche, sprødt bacon og forårsløg
Mums siger jeg bare... jeg overdrev og troede, vi kunne spise to hver, men det var en fysisk umulighed :-D
Note: Inspiration har jeg fundet på Anne-Kartrines blog Maden i mit liv.
Etiketter:
Bacon,
Blogs jeg læser,
Hovedretter,
Kartofler,
Rødløg
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
WOW det er en dog ide - den er skrevet på to-try-listen :-D
SvarSletHåber den kommer fra listen og på bordet :-D Den er virkelig god. Jeg overvejede et split-sekund at krydre cremefraichen... men gudskelov jeg IKKE gjorde det.
Slet- Pia
Muhahaha kender du mig for godt med den der liste ????
SletMen det lyder vildt lækkert, så mon ikk det kunne komme på bordet :-D
Mums, det bliver jeg altså nødt til at smage! Jeg vil lave det i morgen aften :-)
SvarSlet*Smiler stort* Det vil jeg også, men madplanen er lavet og der bliver mumlet i krogene, hvis jeg allerede afviger på en mandag... ha ha.
SletJa det duer ikke så :-D
SletJeg så at Louise havde skrevet om de her hasselbagte på sin blog, de skal seriøst prøves. :D
SvarSletKnus <3
Hej Jeanette
Slet... og velkommen til :-D Håber kartoflerne er noget for dig... for de er helt sikkert "smadder"-gode.
- Pia