Farmors opskrifter fra 1946

fredag den 9. oktober 2015

Forslag til salat topping - ristede solsikkekerner


Jeg havde fuldstændig glemt, hvor lækre ristede solsikkekerner er... selvom de jo nærmest er et "must" på ikke bare salat, men så sandelig også til supper :-D

Sværhedsgraden i "opskriften"... er nok tæt på minus, men det gør dem altså ikke ringere :-D

Du skal bruge:
Solsikkekerner
En sjat olie
... og groft salt

Fedt panden til i lidt olie... og jeg mener virkelig lidt olie
Fordel solsikkekernerne jævnt
Drys med groft salt
Og nu skal du så blive stående ved panden, for det går lynhurtigt
Vend i kernerne konstant, til de begynder at dufte og tage farve
Læg solsikkekernerne på fedtsugende papir... og lad nu være med at røre ved dem straks, for så brænder du snitterne :-D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar