Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 19. april 2015

Rødspættefilter med røget laks


Vi har igen været forbi favorit fiskebutikken... og denne gang kom der blandt andet rødspættefileter med hjem i køletasken. 


Jeg havde røget laks liggende, så valget var enkelt :-D


Ikke at det har nogen praktisk betydning, men i min iver fik jeg vendt rødspætterne med "skindsiden" udad... rullerne bliver altså pænere, når man husker at gøre det omvendt :-D På med ca. en skive røget laks... og eneste "krydderi" klippet purløg, det kan du selvfølgelig udskifte med den krydderurt, du har for hånden.


Rul fileterne fra den spidse ende og bind dem evt. med husholdnings-garn, tandstikker - eller løgringe. Krydr med peber... salt er ikke nødvendig på grund af laksen. Hæld en anelse vand i fadet og sæt det i en 200 grader forvarmet ovn i 25 minutter.


Server med dampede asparges, purløgsdressing og nye kartofler. 

Det er der ingen ben i :-D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar