Men det er en helt anden
snak. I bogen ”Naturens spisekammer” står der også nævnt, at man kan stege
mælkebøtteknopper og bruge dem sammen med andet grønt, så selvfølgelig skulle
det lige afprøves.
Jeg gik på jagt i haven…
og stoppede, da jeg havde en pæn lille håndfuld.
Lagde dem i letsaltet vand
i 30 minutter, inden de fik lov at dryppe af… før de røg på en glohed pande med
en anelse olie, hvidløg og salt. Lagde dem på fedtsugende papir… inden jeg
dryssede dem over dagens salat. Vupti…
Spændende ikke sandt?? Neeejjj…
tro mig, det var det overhovedet slet ikke (efter vores smag) det var besk,
bitter og totalt for underligt.
Ideen er med at spise fra
naturens spisekammer, syntes jeg er god, så på trods af en traumeoplevelse,
skal der mere af den slags på bordet… ha ha… og ukrudt har vi mere end rigeligt
af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar