Syltede squash
4 glas
2kg squash
Saltlage:
1 l vand
100g salt
2 dl eddike
Eddikelage:
6 dl vand
6 dl sukker
6 dl eddike
30 nelliker
30 peberkorn
18 laurbærblade
6 chili
Atamon
Squashene vaskes, skrælles, kernerne fjernes og skæres
derefter i klodser
Så lægges de i saltlagen og stilles i køleskabet 1 døgn.
Si saltlagen fra
Ingredienserne til eddikelagen hældes i en gryde, koges i
5 minutter
Tag gryden fra varmen og tilsæt Atamon
Squashene kommes i en rene glas og den varme lage hældes
over
Jeg sier lagen, for jeg bryder mig ikke om ”fnuller”… sæt
låg på med det sammen
Jeg har flere gange syltet squash som den søde version med vanille til min mor - det hensatte hende i den syvende himmel. Jeg væltede i squash og havde ingen græskar.
SvarSletElsebeth
Hejsa Elsebeth
SletTak for din kommentar. Jeg er til det syrlige ;-D og græskar bryder jeg mig ikke om, men måske jeg skulle vanilje-sylte squash til mine forældre??
Kh Pia