Forleden da jeg skulle
bruge løg til en hakkedreng, stod jeg tilbage med en sprød knasende løg top.
Jeg nænnede ikke smide den ud, så den blev gemt til Stop Spild Af Mad
suppe... Det gav mig samtidig anledning til lige at få tjekket køleskabet for
datovarer J
Oyster sauce, grøn
karrypasta, en dusk purløg, kogte kartofler, sprødstegt bacontern + fedtet
derfra og en stor squash måtte alle lade livet. Suppen blev en dejlig cremet
spicy en af slagsen, som klart kommer på menuen igen.
Suppe til 2 personer:
1 stor løg top skåret i
strimler
1 spsk. Bacon fedt1 spsk. Grøn karrypasta
1 stor skrællet squash i tern
1 stor dåse kokosmælk
Samme mængde vand
2 spsk. Oyster sauce
2-3 kogte kartofler i tern
Purløg og bacontern til pynt
Jeg svitsede løg toppen i
baconfedtet… tilsatte karrypastaen. Vend det hele godt sammen.
Derefter squashen… som kun
lige skal have et par minutter under grundig omrøring.
Kokosmælk, vand og oyster
sauce… røg i gryden og suppen fik lov at simre 10 minutter.
Blendede suppen med en
stavblender… hvorefter de kogte kartofler fik et opkog i suppen.
Smag suppen til med peber…
salt burde ikke være nødvendig.
Server suppen med et drys
af purløg og sprødstegt bacon.
Åhh… blendede stop-spild-af-mad
supper… er noget af det nemmeste + det giver dig mulighed for at varierer
smagen helt efter dit eget humør J
og så selvfølgelig efter, hvad du lige har på lager.
Yum, hvor lyder det godt - elsker at vi går mod suppe sæsonen igen - den her er klart på to-do listen (:
SvarSlet- Anne
Hej Anne
SletTak for kommentaren. Jeg elsker også suppe, desuden er det for det meste hurtigt og let at lave... ligesom jeg godt kan lide det.
- Pia