Igen, igen… står der
squash på programmet. Jeg har så mange i øjeblikket, at der daglig skal
udspekuleres en plan. Min favorit squash bolle (brud) er stadig store squash-brud,
men denne kan sagtens gå hen og blive en rival.
18 stk.
1 pakke gær
3 dl vand
1 dl olie
3 æg
5 tsk. Salt
5 tsk. Sukker
1000g mel
100g solsikkekerner
200g reven squash (den
bløde midte skal ikke med, men kan evt. gemmes til en blended squash suppe)
50g rug-kerner… eller andre
kerner
Opløs gæren i vandet og
tilsæt de andre ingredienser.
Ælt dejen godt sammen,
inden den stilles til hævning i 1 time… ok min fik så lov at hæve i 2, da jeg
igen havde problemer med computeren. Min kære svoger kom forbi og fik løst
problemerne med browser, cookies og ”jeg skal komme efter dig”. Han er ved gud
ikke særlig imponeret over mine computer kundskaber J
Bollerne formes… pensles
med æg og drysses evt. med salt. Bag bollerne i 20 minutter ved 200 grader.
Lækker lækker bolle med
god krumme og skøn ”sejhed”.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar