Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 21. september 2013

Tips: Farin

Typisk... farin så hårdt som sten.
I en bøtte der er velegnet til mikrobølgeovn .. sammen med en lille kartoffel delt i to.
Efter 2x20 sekunder ved 100% og en omrøring, efter kartoflen er fjernet... er farinen ligeså fin som ny.


4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tak Låvise.

      Det er ialt fald rart at vide, jeg er nok ikke den eneste, der af og til står med hårdt farin.

      - Pia

      Slet
  2. Endelig kom rådet, Pia - tak! Jeg har haft en skive rugbrød i pakken og alle de andre råd, der heller ikke virkede, og i sommer købte jeg en rødlers-fidus i USA, som should do the trick - but it didn't :-) Godt jeg ikke har smidt stenene ud ...
    Elsebeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Elsebeth ;-D

      Tak for din kommentar... og det virker.

      - Pia

      Slet