Kylling i sur/sød sauce til 4 personer:
1 glas tomatsauce eller pizzasauce... eller en dåse flåede tomater
5 spsk. eddike
5 spsk. sukker
Koges sammen og smages til med salt og peber... evt. mere eddike og sukker. Er saucen for tynd, kan den jævnes med lidt
Saucen stilles til side, mens resten af retten laves.
500g kyllingbryst i mundrette tern
1 grofthakket løg
3-4 gulerødder i mønter
½-1 rød snackpeber i tern
Skallen af 1 squash i tern
Og fordi jeg havde... en ½ pakke cocktailpølser i skiver
Svits løget i en anelse olie uden det bruner.
Tilsæt kyllingkødet og cocktailpølser... brun det.
Hæld gulerødderne i gryden og lad dem stege med i 5 minutter.
Tomatsauce, pebersnack og squash hældes ved og retten for lov at simre yderligere 5 minutter.
Jeg serverede retten med jasminris og brød... der var toppet med tomatskiver og revet ost. De skal have små 5 minutter i en glohed ovn.
Øv!! Havde helt svedt ud, jeg lige har fyldt mit lager op med vandkastanjer... sådan en dåse var der også røget i, hvis jeg havde husket det ;-/
Elsker at få inspiration til maden fra dig :) Det sker tit. Vi må have samme smag i mad
SvarSletHej Anette :-D
SletTak for din søde kommentar, jeg er glad for, jeg kan inspirere dig.
- Pia