torsdag den 19. september 2013
Gule hvidløgs-snegle
22 stk.
Dejen:
50g gær
3 dl lunkent vand
1 dl olie
100g fuldkorns-speltmel
500g hvedemel
2 tsk. salt
1 spsk. gurkemeje
Hvidløgs smør:
250g smør
3 fed presset hvidløg
1 bundt hakket purløg
Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser... hold evt. lidt af hvedemelet tilbage.
Lad dejen hæve en lille time, mens du forbereder hvidløgs-smørret.
Rul dejen ud... og fordel hvidløgs-smørret. Rul og skær sneglene i ens tykkelse.
Læg sneglene på en bageplade og lad dem hæve yderligere 30 minutter (top evt. med revet ost), inden de sættes i en 200 grader varm ovn i 15-20 minutter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar