Hjemmelavet pizza med bund bagt med bagepulver. Ingredienserne var hovedsalig rester fra fryseren.
Kyllingpande:
Lynstegt kyllingbryst med masser af pasta, grønsager, soja, chili og ikke mindst revet ost. Dertil hjemmelavet agurke-relish.
Mini-forårsruller med spidskålsalat: Mini-forårruller fra Lidl med sprød spidskålsalat besående af: Spidskål, squash, tomater, løg og gulerødder. Dertil en lækker dressing med basilikum-pesto. Hakkebøf med grønt tilbehør: Hakket oksekød æltet godt sammen med rigeligt revet ost og rød peber. Vendt i fuldkornmel og stegt på panden. Dertil hvad grønsags-skuffen gemte stegt på samme pande. Kartofler og basilikum-pesto. Karry-kål: Karry-kål med syltede rødbeder Karbonetter og prinsesse-salat: Saftige karbonetter med prinsesse-salat... normalt ville jeg før have lavet salaten med røde æbler, men de grønne tern gør den nu lidt flottere. Fyldte squash med tilbehør: Fyldte squash med hasselback-kartofler, bagte tomater og prinsesse-salat fra forleden. Det er en fordel at lave bagt tilbehør, når du alligevel skal have gang i ovnen. Mørbradbøffer med flødesovs: Det er efterhånden sjældent, vi får flødesovs... men det hænder. Her er det til mørbradbøffer med stegte løg... og der skal selvfølgelig masser af champignons i sovsen. Serveret med tomatsalat med mozzarella og pesto Grill weekend: Forskellige grill-spyd, majs-kolber og ostebrød. Smør-mør irsk bøf, bagte kartofler og rødbeder... majs-kolber og brød. Nem søndags-mad: Sprød salat og wraps med rigeligt ost... Æggekage: Æggekage med kartofler, snackpeber og spinat. Stop Spild Af Mad suppe med snegle: Suppen blev lavet med masser af squash, hvidløg, chili, løg og en enkelt bagt rødbede... rundet af med fløde. Serveret med gule hvidløgs-snegle... Helstegt svinemørbrad: Helstegt mørbrad med lækker pandesovs og kartoffelmos. Sammenkogt med grøn mos: Skøn sammenkogt med mild chili sauce og vandkastanjer. Grøn kartoffelmos med spinat. Hjemmelavet pizza: Købe-bund, alt godt fra fryseren og cocktail-blomster. Xxl-kalve schnitzel: "Ohh my god"... den var godt nok stor ;-D Dobbelt-paneret med stegte løg og kapers. En anelse overkogte nye kartofler med smør-sovs og tomatsalat med mozzarella og pesto. Kylling i sur/sød sauce: Kylling i sur/sød sauce med jasminris og ristet brød. Stop spild af pålæg: Det er sjældent vi får rugbrød til aften... men det hænder. Specielt når der er pålæg, der skal spises. Marineret kotelet: Marineret kotelet med kogte kartofler, pandesovs, syltede agurker, og gulerodssalat. |
søndag den 29. september 2013
Billede-spam af september måneds aftensmad
Pizza:
Etiketter:
Billig mad til to,
Madplaner
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar