Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 29. september 2013

Billede-spam af september måneds aftensmad

Pizza:
Hjemmelavet pizza med bund bagt med bagepulver. Ingredienserne var hovedsalig rester fra fryseren.

Kyllingpande:

Lynstegt kyllingbryst med masser af pasta, grønsager, soja, chili og ikke mindst revet ost. Dertil hjemmelavet agurke-relish

Mini-forårsruller med spidskålsalat: 

Mini-forårruller fra Lidl med sprød spidskålsalat besående af: Spidskål, squash, tomater, løg og gulerødder. Dertil en lækker dressing med basilikum-pesto. 

Hakkebøf med grønt tilbehør:
Hakket oksekød æltet godt sammen med rigeligt revet ost og rød peber. Vendt i fuldkornmel og stegt på panden. Dertil hvad grønsags-skuffen gemte stegt på samme pande. Kartofler og basilikum-pesto.

Karry-kål:
Karry-kål med syltede rødbeder

Karbonetter og prinsesse-salat:
Saftige karbonetter med prinsesse-salat... normalt ville jeg før have lavet salaten med røde æbler, men de grønne tern gør den nu lidt flottere. 

Fyldte squash med tilbehør:
Fyldte squash med hasselback-kartofler, bagte tomater og prinsesse-salat fra forleden. Det er en fordel at lave bagt tilbehør, når du alligevel skal have gang i ovnen.

Mørbradbøffer med flødesovs:

Det er efterhånden sjældent, vi får flødesovs... men det hænder. Her er det til mørbradbøffer med stegte løg... og der skal selvfølgelig masser af champignons i sovsen. Serveret med tomatsalat med mozzarella og pesto


Grill weekend:
Forskellige grill-spyd, majs-kolber og ostebrød.


Smør-mør irsk bøf, bagte kartofler og rødbeder... majs-kolber og brød.

Nem søndags-mad:
Sprød salat og wraps med rigeligt ost...

Æggekage:
Æggekage med kartofler, snackpeber og spinat.

Stop Spild Af Mad suppe med snegle:
Suppen blev lavet med masser af squash, hvidløg, chili, løg og en enkelt bagt rødbede... rundet af med fløde. Serveret med gule hvidløgs-snegle...

Helstegt svinemørbrad:
Helstegt mørbrad med lækker pandesovs og kartoffelmos.

Sammenkogt med grøn mos:
Skøn sammenkogt med mild chili sauce og vandkastanjer. Grøn kartoffelmos med spinat.

Hjemmelavet pizza:
Købe-bund, alt godt fra fryseren og cocktail-blomster.

Xxl-kalve schnitzel:

  "Ohh my god"... den var godt nok stor ;-D Dobbelt-paneret med stegte løg og kapers. En anelse overkogte nye kartofler med smør-sovs og tomatsalat med mozzarella og pesto.

Kylling i sur/sød sauce:
Kylling i sur/sød sauce med jasminris og ristet brød.

Stop spild af pålæg:
Det er sjældent vi får rugbrød til aften... men det hænder. Specielt når der er pålæg, der skal spises.

Marineret kotelet:
Marineret kotelet med kogte kartofler, pandesovs, syltede agurker, og gulerodssalat.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar