Coleslaw skal altså helst smage, som den man får på grillbaren. Opskriften her rammer forbavsende tæt. Fedtfattig er den ikke... men til gengæld har den, den helt rigtige smag.
Til 2 personer:
2 dl snittet hvidkål
2 dl revne gulerødder
Dressing:
1½ dl mayonnaise
1-2 spsk. eddike
1-2 spsk. sukker
1 knivspids salt
Mayonnaise, eddike, sukker og salt piskes godt sammen. Og smages til.
Gulerødder og hvidkål vendes med dressingen.
Lad trække minimum 30 minutter.
Tak! ;o)
SvarSletJeg har brugt opskriften med creme fraiche og sennep, men synes at den smagte forkert... Tænkte at der skulle eddike til, med vidste ikke hvor meget..
Hej Elena
SletHåber min opskrift kan hjælpe dig til at finde din favorit.
- Pia
Nu har jeg prøvet din opskrift - det er klart min favorit :o)
SletHej Elena
SletWeee det er jeg glad for :-D
- Pia