onsdag den 2. april 2014
Pulled pork med coleslaw
Føj for en lækker burger... den var ventetiden værd :-D Den blev "indhaleret" under højlydte brummelyde og "Ohh my God" - kommentarer. Det er absolut ikke sidste gang, den står på menuen :-D
Min version:
1200g nakkefilet
En portion BBQ sauce
Jeg lod svinet marinere i BBQ saucen i ca. 40 timer... i en frysepose, så den var nem at give de massage-turer jeg magtede :-D
Mandag morgen kl. 6... røg den i römertopfen, som havde trukket vand i en ½ time.
Satte dyret i en kold ovn og indstillede graderne til 90... hvor efter jeg tog på job :-D
12 timer senere:
Fiskede jeg dyret op at römertopfen og gav den 15 minutter ved 220 grader, så den fik lidt skorbe og kernetemperaturen endte på 93 grader. Samtidig kogte jeg væden ind til det halve.
Kødet blev smør-mørt og kunne nemt trækkes fra hinanden med to gafler. Jeg vendte en smule af den indkogte "sovs" i kødet.
Selvfølgelig skulle den serveres som "over there" i en bolle og med coleslaw.
Etiketter:
Mad i römertopf
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det er også min favorit menu-ret lige for tiden. Har dog ikke prøvet at lave pulled pork selv fra bunden - nøjes med Tulips udgave :o) Coleslaw har lavet selv - hvad er din opskrift? Der er alt for mange opskrifter på nettet, man bliver forvirret.
SvarSletHej Elena
SletPrøv den fra bunden :-D Det er langt billigere... og ventetiden en ren fornøjelse.
Jeg smider lige min enkle opskrift på coleslaw på bloggen en af dagene... troede egentlig den allerede var der, men tog vist fejl.
- Pia
Mums elsker det. Jegver begyndt at lave coleslaw med spidskål i stedet da jeg bedret kan lige konsistensen... Min mund løber i vand nu
SvarSletHej Anette
SletMed spidskål er coleslaw også godt... og hvis man så også lige tilføjer blomkål eller broccoli... mums. (Men så er det vel næppe coleslaw mere??)
- Pia
Sidste feriedag, så skal det prøves ;)
SvarSletHej Elena
SletÅhhh gid den stod på min menu i dag. Håber du giver en tilbagemelding.
Rigtig god sidste feriedag til dig.
- Pia