søndag den 30. marts 2014
Mandel-muffins
Er du allergisk overfor mandler, fraråder jeg dig at læse videre... så er opskriften ikke noget for dig :-D
9 store mandel-muffins:
200g smør
2 æg
100g mandelmel
100g hvedemel
200g sukker
2 tsk. bagepulver
1-1½ dl kogende vand
100g grofthakkede mandler med skal
Bland de tørre ingredienser (undtagen hakkede mandler) godt sammen.
Tilsæt smørret, som er smeltet... og rør grundigt sammen.
Tilsæt derefter æggene et af gangen.
Slut af med det kogende vand... sørg for dejen er grundigt rørt sammen, så der ikke er klumper.
Vend de hakkede mandler i dejen.
Fyld muffinsformene 2/3 op.
Bag i en 200g forvarmet ovn i 15 til 20 minutter.
Note: Mine forme er forholdsvis store
Mums... en lækker kage :-D Ikke for sød og lækkert bid pga. mandlerne, om der skal en eller anden form for glasur på, er en smagssag... jeg syntes, det ville være synd.
"Men hvor er chokoladen?"... var kæresten kommentar.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mmmh.. sådan en kunne jeg godt lige bruge til aftenskaffen.
SvarSlet- Anne
Hej Anne
SletHvis du vil bage dem, anbefaler jeg, at lave dobbelt portion... mine forsvandt som dug for solen :-D
- Pia