Jeg elsker årstidens rodfrugter... de er billige, store og velsmagende, man skal dog have et formål med dem, inden man køber dem, ellers kan de godt virke uoverskuelige (bare ikke her hos os :-D)
Specielt er jeg glad for dem i rå tilstand,
Til 2 personer skal du bruge:
Lige dele knoldselleri, gulerod og æble... det hele skal rives groft.
Til dressingen:
2-3 spsk. cremefraiche 18%
1-2 spsk. mayonnaise
2-3 spsk. eddike og sukker... her skal du sætte dine smagsløg på prøve, når du har blandet dressingen. Hvis du er til sødt, tilsæt evt. mere sukker - og er du til surt... eddike.
Tilsæt endelig ikke de revne grønsager alt for meget dressing, de skal hellere virke "tørre"... end de svømmer rundt i dressingen. Husk på grønsagerne afgiver ekstra væde.
Når de har stået og trukket smag på køkkenbordet i 15-20 minutter, så er der serveret :-D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar