Til suppen brugte han:
500g hakket oksekød
100g bacon i tern½ l hjemmelavet tomatsovs
½ l vand
3-4 kartofler
1 rød snackpeber
1½ dl kidney bønner
Salt
Først steges baconternene
sprøde og lægges på fedtsugende papir
Det hakkede oksekød brunes
i baconfedet, til det falder fra hinanden
Så tilsættes tomatsovs og
vand og suppen får lov at simre, mens grønsagerne ordnes
Kartoflerne skrælles og
skæres i mundrette størrelser… og tilsættes straks suppen
Når kartoflerne er møre,
tilsættes rød snakpeber i tern og kidney bønnerne… og får lov at simre med i 5
minutter, samtidig med at suppen smages til med salt.
Toppingen bestod af
cremefraiche med masser af knust tørret hvidløg og hvidløgssalt, knust bacon, basilikumblade…
og dertil kuvertbrød.
Note: Nøj… hvor var den
god J suppen havde fået alt den kærlighed, den havde brug
for. Den var kraftig, velsmagende og varmende… blot ville jeg ønske, at der
havde været mere tilbage. Helt klart en suppe, der skal handles ind til en
anden gang, hvis ikke samme rester ligger i køleskabet.
Jeg lavede også lige suppe idag af kartofler, porer, pastinak og løg, hvidløg salt og peber og en hønse boulion... blended og bettepigen spiser og spiser :D Det er super...
SvarSletBlendede supper er også et hit hos os ;-D Det laver jeg især, når køleskabet skal tømmes...
SletSikke en lækker reste-suppe! Jeg har streks delt linket hos os: http://www.facebook.com/madspild
SvarSletKH
Selina
* straks
SvarSletHej Selina
SletTak skal du have, kæresten har fået Stop spild af mad på tanden ;-D