Hvad gik der lige galt der?? L
4 stk. skært oksekød i skiver blev indkøbt… med røget spæk.
Så skulle de bare rulles med persille, bindes og krydres med salt og peber.
Så langt så godt.
Svitses i margarine.
Tilsættes hakket løg, lidt persille… og vand.
Simre, simre, simre… i en time.
Da halvdelen af tiden var gået, tilsatte jeg lidt knoldselleri… fordi jeg havde noget J
Fuglene blev lagt til side, mens fonden blev kogt lidt ind, siet og jævnet med maizena udrørt i vand.
Op i sovsen med fuglene.
Så er der serveret… det ser jo lækkert ud…meeeeeen
Note:
· Fuglene… de var seje L
· Sovsen smagte dejlig… men looket var alt for glasagtigt.(Tilføjer evt. lidt fløde og kulør næste gang)
· Kartoflerne… de var gode. Men jeg elsker oz kartofler.
Jeg aner ikke, hvor/hvad der gik galt med kødet… men igen en traumeoplevelse. Jeg blev skide sur… så nu står kæresten for maden i et stykke tid.
Jeg skal komme efter dem… de der fugle J Er der nogen, der har gode råd??
Husk at benløse fugle skal koge længe 2 timer. så kødet falder fra hinanden.
SvarSletTilsæt mælk eller fløde så du ikke får det klare look. og husk at jævne sovsen. :-)
Hej Klaus.
SvarSletJeg vil helt sikkert give dem længere tid næste gang :-) jeg fulgte bare anvisningen på pakken.Hæ hæ... det ser måske ikke sådan ud... men sovsen er jævnet :-) Tak for din kommentar
Hej Pia
SvarSletBenløse fugle smager himmelsk :-)Har ikke fået det i mange år, det må jeg lave igen snart..
Du har også en rigtig god blog, så vil kigge herind jævnligt..:-)
Hilsen
Lykke
Hej Lykke
SvarSletJa det gør de... når de er lavet rigtig :-)
Du skal være velkommen.
;-D Pia
oksekød har altid godt af en snaps !
SvarSletDet havde jeg godt hørt :-) det vil jeg prøve næste gang. Tak for din kommentar...
SvarSlet