Forret:
Hvidvinsdampet laks med
rejer – pyntet med tomat, citron, kaviar og dild. Hertil hjemmelavet dild creme
Tarteletter med høns i
asparges
Hovedret:
Rosa stegt kalveculotte
med flødekartofler
Pandestegte frikadeller
med kartoffelsalatStegt kyllingebryst med kartoffelbåde
Bearnaise sauce
Hjemmelavet pastasalat med gulerødder og ærter
Frisk salat med hjemmelavet dressing
Friskbagte flutes med økologisk smør
Dessert:
Lune pandekager med softice,
florsukker, jordbærsyltetøj og chokolade sauce
Til kaffen havde jeg
medbragt et stor fad kransekage med chokolader (billedet er taget 5 minutter efter det var sat på bordet) og et frugtfad.
Maden var vildt lækker,
specielt var jeg meget begejstret for den hvidvinsdampede laks og pandekagerne,
men jeg nåede langtfra at smage det hele, der var simpelthen for mange ting at
vælge mellem J
Betjeningen sød og
smilende. Dog var der lige et par detaljer… kyllingebrystet var blevet til
kyllingeoverlår, hvilket kun var til fordel for mig, det er det, jeg helst vil
have fra en kylling… og chokoladesaucen til pandekagerne var blevet til almindelig sukker,
hmm!!!!… men når det så er sagt, var der ikke en finger at sætte på
resten af arrangementet J
Jeg kunne helt klart godt
finde på, selv at bestille hos dem til en eller anden lejlighed. Listen af mad
man kan vælge mellem er enorm og priserne er rimlige. Lokalerne intime og
hyggelige… alt i alt… ”Thumbs up” for Fjord Gården J
Håber det blev en god fest. Maden ser lækker ud, og i mine øjne er overlår, som er meget saftigt og smagsfuldt, langt at foretrække frem for det lyse brystkød.
SvarSletHvor mon de dejlige kalkunoverlår bliver af i Danmark; de har væsentligt bedre kød end brystet, der sælges alle vegne. Godt jeg ved, hvor jeg kan købe butterflied overlår!
Elsebeth
Hej Elsebeth ;-D
SletDet blev en rigtig god dag og far var i top-humør. Gloede dog en kende, da han fik boksen med doktor-fisk tihi.
Kalkunoverlår har jeg aldrig fået, men tror dig, når du siger, de er bedre end brystet.
Pia