En af mine etiketter
hedder: Traume-mad,
her ender alle mine mislykkede forsøg, ting der skal forsøges igen eller det jeg
bare aldrig nogensinde skal prøve igen J
Og ja… den slags madlavning har jeg også. Har du ikke det??
Nå… men da vi sidst var i Fiskebutikken Møllefisk,
købte vi hele makreller, som skulle ende deres dage på grillen. Men uden først at
tjekke stegetider eller grillmetoder gik vi i gang. Dyrene blev renset, krydret
og stoppet med friskplukket persille og øko-citron og røg i fiskeholderen.
Efter en halv time ved
indirekte varme, så de ganske lækre ud… og når man trykkede på dem, virkede de
færdige. Ja, det tror da pokker J
de var simpelthen grillet ihjel.
Makrel er en fed fisk, men
det observerede vi slet ikke… havde jeg ikke vidst bedre, ville jeg have troet,
det var bunden af en sur gammel gummistøvle, men ikke nok med det…
fiskeholderen flåede simpelthen dyrene i stykker, da den skulle åbnes…
Næste gang… og der bliver
en næste gang, J vælger jeg for det første at grille dem i smurt stanniol
over direkte varme. For det andet… 3-4 minutter på hver side må kunne gøre tricket.
Har du andre forslag??
Afslutningsvis… vi gik
altså ikke sultne i seng. Salat, grillede majs, bagte rødbeder og oste-pitabrød…
røg i halsrøret under højlydt grin. Makrel på grill… det er en ommer J
Ingen kommentarer:
Send en kommentar