Et eller andet sted på
nettet… havde jeg set en fisk blive paneret med blandt andet sennep og
selvfølgelig skulle det gå ud over et par sagesløse havbars fileter, jeg havde
liggende i fryseren J
Jeg har sagt det før… men
fisk er altså noget af det nemmeste at have med at gøre. Havbarsen blev skyllet
i iskoldt vand og duppet tør i en stof ble, inden den blev smurt med et tyndt
lag af min favorit sennep
. Herefter fik den et fint drys rasp på begge sider, uden ekstra krydderi… dumt
for den kunne snildt have taget både salt og peber, men jeg var bange for at
sennepssmagen, var smagfuld nok i sig selv. En tur på panden i 3-4 minutter på
hver side… havbarsen skal være mør og falde fra hinanden i lameller, når man
vrikker i den.
Som tilbehør havde jeg
valgt ovnbagte kartoffelbåde… der var vendt i en anelse olie, groft salt og merian.
De røg i ovnen ved 190 grader i 45 minutter… sammen med en enkelt kryddertomat
delt i to.
Gulerodssalat… som i sin
enkelthed består af fintrevet gulerod, rosiner, et par dråber citronsaft, en
anelse sukker… og ikke mindst solsikkekerner der var ristet i en anelse olie
tilført salt og chilipulver. Husk solsikkekernerne skal på fedtsugende papir
efter ristning… de skal ikke vendes i salaten, men blot tilføjes efter behag.
De brune løg… dem må jeg
ikke glemme. Har du aldrig prøvet brune løg til fisk, er det bare med at komme
i omdrejninger. Lyder måske underligt… men det smager såå godt J
En let og lækker menu… der
dog skal have lidt større armbevægelser med krydderierne næste gang. Havbarsen
i sig selv er meget smagfuld, så den kan sagtens bære det. J
Hej. Faldt tilfældigt over din blog. Synes at der er menge spændende ting her - lækre nemme retter, gode billeder. Vil gerne følge med! :o)
SvarSletHejsa ;-D
SletTak for din søde kommentar og velkommen på min lille blog - altid dejligt med nye læsere...
Vh Pia