Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 16. maj 2013

Stop Spild Af Mad – suppe


Ups… køleskabet var igen fyldt med sørgelige rester, som skulle bruges… og som før sagt: ”Suppe er den helt perfekte Stop Spild Af Mad menu”.

Du skal bruge til 1 person:

Som snittes…

 
Desuden
1 spsk. olie
1 tsk. grøn curry paste
Ca. ½ liter vand
½ grønsags bouillonterning
3 spsk. Philadelphia
1 spsk. oyster sauce (kan købes vegetarisk)
1-2 tsk. citronsaft
Salt og peber

Svits hvidløget i olien… tilsæt kartoffel og gulerod. Lad det svitse med, til det bider en anelse i bunden af gryden og tilsæt så grøn curry paste… rør det godt rundt.

Hæld vand og bouillonterning i gryden… og lad det simre, til grønsagerne er møre.

Tilsæt Philadelphia og oyster sauce… og lad det smelte, stadig ved lav varme.

Hæld squashen og halvdelen af den røde snackpeber i gryden. Jeg kan ikke fordrage udkogt squash, jeg vil have den, så den knaser… så jeg giver kun suppen lov at koge yderligere 5 minutter.

Smag suppen til med citronsaft, peber… og måske salt. Oyster saucen er salt i forvejen så pas på.

Server suppen med resten af de rå pebersnacktern på toppen.

 
Følg mig via Bloglovin' J

2 kommentarer: