Ups… køleskabet var igen
fyldt med sørgelige rester, som skulle bruges… og som før sagt: ”Suppe er den
helt perfekte Stop Spild Af Mad
menu”.
Du skal bruge til 1 person:
Som snittes…
Desuden
1 spsk. olie1 tsk. grøn curry paste
Ca. ½ liter vand
½ grønsags bouillonterning
3 spsk. Philadelphia
1 spsk. oyster sauce (kan købes vegetarisk)
1-2 tsk. citronsaft
Salt og peber
Svits hvidløget i olien…
tilsæt kartoffel og gulerod. Lad det svitse med, til det bider en anelse i
bunden af gryden og tilsæt så grøn curry paste… rør det godt rundt.
Hæld vand og
bouillonterning i gryden… og lad det simre, til grønsagerne er møre.
Tilsæt Philadelphia og
oyster sauce… og lad det smelte, stadig ved lav varme.
Hæld squashen og halvdelen
af den røde snackpeber i gryden. Jeg kan ikke fordrage udkogt squash, jeg vil
have den, så den knaser… så jeg giver kun suppen lov at koge yderligere 5
minutter.
Smag suppen til med
citronsaft, peber… og måske salt. Oyster saucen er salt i forvejen så pas på.
Server suppen med resten
af de rå pebersnacktern på toppen.
Ajjj det ser lækkert ud! :)
SvarSletTak for kommentaren :-D Det var den også...
Slet- Pia