Tzatziki:
½ liter creme fraiche 18% rørt sammen med 4-5 fed pressede hvidløg
Agurker + dressing røres sammen og smages til med salt… når det har fået lov at trække i køleskabet
Tomatsalat:
6 pakker mozzarella a’ 125g i skiver
3-4 rødløg grofthakket
Salt og peber
Læg tomater og mozzarella taglagt, kværn en anelse salt og peber over… og top med rødløg. Skal serveres ved stuetemperatur.
Broccolisalat:
Note: Hæld dressingen i grønsagerne lidt af gangen… ikke omvendt. I denne størrelsesorden, er det muligt der er for meget dressing, men det er en smagssag
Bønnesalat:
Finder du her.
Denne gang skal du dele med 2
Blandet grøn salat:
Note: I min verden… burde den
slet i forefindes på et buffetbord, den bliver alligevel aldrig spist. Men når
det så er sagt, er det den mest perfekte reste-bruger… desuden giver det fylde på
bordet.Jeg brugte: 1 iceberg, en lille slat rucola, endeskiverne fra tomaterne, lidt blomkål buketter, rødløg i skiver, ½ pose frosne ærter, ½ pose frosne majs og 1 agurk. Tro mig… der er mere end rigeligt.
De øvrige opskrifter til
konfirmationen, lægger jeg ind under etiketten: Mad til mange
Ingen kommentarer:
Send en kommentar