Nyt køkken-gejl skulle afprøves J og imangel af div. ingredienser, blev valget i bedste Stop spild af mad stil.
Frem fra fryseren blev gravet rester af banankage, der fik en ordentlig tur med k-spaden. Syltetøj (denne gang jordbær), en anelse kakaopulver… og et par dryp mandelesses… og ”dejen” blev godkendt af en smaskende kæreste J Nogen foretrækker romessens… det gør vi så bare ikke.
Dejen blev rullet ud i ensartede stænger… og skåret i mindre stykker… kuglerne må ikke blive for store, syntes jeg. Kærresten mener nu ikke, de kan blive for klamme.
Nogen blev trillet i krymmel… andre i kokos.
Mums....
SvarSlet:-D helt sikkert... er du så til mandel eller rom essens??
SletJeg skal for første gang lave trøffler imorgen og jeg glæder mig! Kan du fortælle mig om hvilket slags kakao bruger du? Er det kakao til kagebrug eller alm. kakao pulver som man mikser op med mælk? Og kommer trøfflerne så til at smage meget af kakao?
SvarSletmvh Trøffel-elsker :-P
Hej Anna ;-D
SletDu skal bruge alm. bage-kakao... de kommer ikke til at smage alt for meget af kakao. Eller det vil sige, det kommer helt an på dig :-D Med trøffelkugler handler det vist mest om, at smage sig frem og finde den rigtige "krlistrede" konsistens, du kan lide. Husk... vær varsom med essensen, du vælger, indtil du har en fornemmelse af, hvor meget den smager.
Rigtig god fornøjelse med prjoektet, håber du melder tilbage med resultatet.
- Pia
Super tak for dit svar! Og ja jeg skal nok melde tilbage hehe. Ved du om jeg kan fryse en portion ned? :-)
SletHej Anna ;-D
SletSå længe du ikke har trillet kuglerne i krymmel eller kokos, kan du godt fryse "dejen" ned.
- Pia
glemte at melde tilbage. De er fantastiske hehe :-D jeg fatter stadig ikke at det kan lade sig gøre at forvandle kage rester til trøfler. Det er nok den bedste usunde snack man kan tillade sig når man er på kur :-P
SletHej Anna ;-D
SletJeg er glad for at høre, du kunne bruge "opskriften".
- Pia