lørdag den 8. marts 2014
Bacon-smør
Til bagte kartofler hører sig smør... hvis jeg ikke tager meget fejl. Hvidløgssmør og kryddersmør er godt... men bacon-smør er bare så meget bedre ;-D
En større videnskab er det ikke at lave... du tager en pakke smør og lader den ligge ved stuetemperatur, til den er blød nok til at arbejde med.
I mellemtiden steges 100-150g bacontern sprøde på en pande og lægges på fedtsugende papir. (Husk - køkkenrulle af genbrugspapir er "no go") Når baconen er helt kold smides den i en minihakker og pulveriseres.
Rør smør og bacon godt sammen... tilsæt et par dråber citronsaft og smag til med salt. Man skulle måske ikke tro, den mangler... men i mit univers gør den :-D
Stil på køl indtil servering :-D
Etiketter:
Tilbehør
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hej Pia
SvarSletDet lyder lækkert.
Kh
Hanne
Hej Hanne
SletTro mig... det er lækkert, specielt når man er en bacon-gris som mig :-D
- Pia
Mums det ser super lækkert ud....
SvarSletHej Louise.
SletTak for din kommentar :-D
Og det smager forrygende.
- Pia