Farmors opskrifter fra 1946

mandag den 17. oktober 2011

Paneret hamburgerryg m. tilbehør


Hovsa… igen var der rester i køleskabet, og de skal selvfølgelig bruges.
Lidt whiskysauce, fløde, blomkål og hamburgerryg.
Kartoflerne blev lavet stort set på den traditionelle måde, som flødekartofler. Halvdelen af fløden blev dog byttet ud med whiskysauce. Andre rester sovs blandet med fløde er også godt.

Den hvide salat… bestod af blomkålsbuketter, stavene fik en tur i mini-hakkeren og så blev der vendt hakkede løg, salt og chiliflager i. Dog gjorde et lille dryp olie-eddike dressing underværker.

Skiver af hamburgerryg blev vendt først i æg, så i rasp blandet med salt og peber… dvs. de fik to omgange J og så røg de på panden, så de blev sprøde og gennemvarme.

2 kommentarer:

  1. Jeg har lige gjort det samme, bare med skiver af herregårdsskinke og det smagte fremragende! Kan klart anbefales hvis man har skinke eller hamburgerryg tilovers. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din søde kommentar... ja, det kan virkelig godt anbefales :-D

      - Pia

      Slet