torsdag den 6. februar 2014
Rødspætte ruller med smørdampede grønsager
Så var der igen fisk på menuen... citron-dampet rødspættefileter :-D Seriøst... fisk er noget af det nemmeste at lave. "Og det er ikk' så ring' endda" :-D
Til 2 personer:
4 rødspættefileter
1 dusk dild
Salt
½ øko-citron
4 løgringe
Skyl, rens og tør fisken. Salt den og fyld på med dild.
Rul fisken fra den spidse ende og hold den sammen med en løgring. Pres en ½ citron over rullerne og dæk med stanniol. Sæt fadet i en 180 grader forvarmet ovn i ca. 15 minutter, til rullerne er gennemdampede.
I mellemtiden laves tilbehøret.
½ fennikel
2-3 gulerødder
1 løg
1 spsk. fintrevet ingefær
1 spsk. olie
1 spsk. smør
Salt og peber
Snit grønsagerne i ensartede størrelser.
Svits ingefær kort i olien, inden de øvrige ingredienser svitses med i 5 minutter uden de tager farve.
Tilsæt smør og skru helt ned for varmen... læg låg på.
Lad grønsagerne simre yderligere 7-8 minutter.
Smag til med salt og peber.
Server retten med kogte nudler og en spsk. dilddressing.
Billigt, let og lækkert :-D
Etiketter:
Fisk,
Hovedretter,
Tilbehør
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Pia, se det var smart fundet på med den løgring - lige til efterfølgelse :-) Og en smuk ret.
SvarSletElsebeth
Hej Elsebeth
SletTak for din søde kommentar... jeg blev selv ganske tilfreds med resultatet :-D
Den med løgringen... helt sikkert en løsning, jeg vil bruge igen og specielt til fiske-ruller, der skal holdes sammen af et eller andet, for ikke at rulle sig ud. Pssst var løbet tør for køkkengarn (heldigvis) for jeg vil egentlig hellere bruge spiseligt "garn".
- Pia