Men… Man har vel et standpunkt, til man tager et andet? I Hjemmets
bedste mad marts måned i år var der en opskrift på æggekage med spinat, der lød,
som noget selv jeg ville kunne lide. Her får I min version…
200g bacon i tern
150-200g kogte kartofler8-10 kugler spinat… optøet og afdryppet
5 æg
1 dl mælk
Salt og peber
Start med at koge
kartoflerne, hvis du ikke allerede har en rest liggende.
Svits baconen sprød på en
pande og lad kartoflerne… der er skåret i mundrette stykker, svitse med i 5
minutter, inden panden skrues ned på middelvarme.
Tilsæt den optøede/afdryppede
spinat og rør godt, så alt spinaten er godt fordelt.
Pisk æg sammen med mælk,
salt og peber og hæld blandingen på panden. Rør rundt så æggeblandingen
fordeler sig… og lad nu panden stå, indtil æggekagen er stivnet. Den må ikke
være våd på toppen… det tager ca. 15-20 minutter.
Jeg serverede æggekagen
med en håndfuld snack tomater på toppen og rugbrød til dem, der havde lyst. Helt
klart en æggekage efter mit hjerte… smagfuld og fyldig.
En anden variant af
æggekage med fyld, finder du her.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar