Vi bliver omkring 40
personer og konfirmanden har selv valgt menuen (som er blevet ændret op til
flere gange)ud fra hvad han har smagt hos os… og ud fra hvad han kan lide. Man kan
vist godt kalde menuen for 80’er agtig uden at fornærme nogen J
Forretterne:
Tun mousse m. æg
Dertil brød og krydderurtedressing
Hovedretterne:
Hamburgerryg, kalvefilet
og en eller anden form for kylling
Dertil… flødekartofler,
græske kartofler, Tzatziki,
broccolisalat,
tomatsalat m. mozzarella, en grøn blandet salat. En dressing, brød og 2 slags
kryddersmør.
Dessert:
Her har konfirmanden valgt
abemad, dog uden at råcremen skal røres i… hm?? Forslag til hvordan den kan
laves om formiddagen uden at blive brun??
Skrub-af-mad:
Gulerodssuppe
og igen med brød.
Jeg syntes, det er en
rigtig fin menu, han har valgt… det er i alt fald ikke en, jeg bliver ”svedt”
over, at skulle stå for J
Hej
SvarSletDu kan koge en sukkermarinade med citronsaft og evt. lidt kanelstænger (lidt!!) afkøle den. Hvorefter frugten kan skåres op og kommes i. Jeg synes banan bliver grimt.... Lige inden serveringen kan du vende nogle friske jorbær i. Det ser smukt ud og smager:-)
bare en ide:-)
Kh
Hanne
Hej Hanne :-D
SletTak for din ide... men dur det også, når der skal råcreme til?
- Pia