Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 31. oktober 2013

Billede-spam af oktober måneds aftensmad

Min favorit suppe:
Gulerodssuppe med ristede dato-boller toppet med ost.

Biksemad:
Biksemad med spejlæg og hjemme-syltede rødbeder.

Rulle-kebab:
Jeg elsker hjemmelavet rulle-kebab. Dette var dog en købe en af slagsen. Smagte dejlig... meeeen alt for meget kød efter min smag. 

Kyllinge-nuggets med tilbehør:
Kyllinge-nuggets med sød chilisauce, ris, majs, vandkastanjer og sur/sød tomatsauce.

Kyllingbryst med pesto-topping:
Mums!! Frosne kyllingbryster med et godt lag pesto. Sættes i ovnen ved 200 grader i 45 minutter. Dertil overstegte stegte ris :-/ og gule hvidløgs snegle, med en ekstra skive ekstra lagret ost.

Bagt kartoffel med kylling, bacon og ost:
Upppss!! Endnu en dag med "købe-mad" fra den nye pizzabar. Ideen er god... men desværre var kartoflen halv-kold, hvilket er utilfredsstillende til en pris af 45,- 

Blomkåls-gratin med skinke:
Blomkåls-gratin med skinketern som svigermor lavede den.

Kyllingbryst med pesto-topping igen:
Dertil kartoffelmos. Løg/bønne sauce lavet med en anelse flødeost. Og selvfølgelig hjemmelavede syltede rødbeder.

Bagte kartofler med bacon, ost og skinke:
Hjemmelavet denne gang... med den skønneste gennemtrængende smag af bacon. 

Frikadeller:
Frikadeller med kogte kartofler, pandesovs og en grov salat.

Spaghetti og kødsovs:
Selvfølgelig skal der rigeligt med hjemmerevet ost på toppen ;-D

Wraps med kødsovs:
Reste-mad... en lille smule kødsovs, rullet med fintsnittet hvidkål og ost på toppen.

Paneret kotelet:
Med ananas og ost på toppen. 

Krondyrkølle-steg:
Med bagte bacon-kartofler, rødbeder og kameliserede gulerødder.

Reste-mad:
Paneret krondyrkølle-steg med cremet sauce.


2 kommentarer:

  1. EJ, hvor har der dog været lækre ting på menuen. Krondyr, biksemad, blomkålsgratin og frikadeller med brun sovs <3 Åhha.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne
      Tak for din søde kommentar ;-D
      Kæresten klager ikke, selvom han syntes, der har været for lidt fisk og "monster"-bøffer ;-)
      - Pia

      Slet