Jeg skal da lige love for,
at grillsæsonen er skudt i gang. Skønt!!! I den anledning vil jeg lige slå et
slag for Lidl og ellers komme med lidt gennerelle tilføjelser, som er værd at
huske på, når der skal grillesJ
(og handles i al almindelighed)
Husk… når du har taget
kødet fra køledisken, går der ikke mere end tre minutter, før kødet begynder at
udvikle bakterier. God ide at have en køletaske med, specielt når man er i bil.
Køb grillkul/briketter af
en ordentlig kvalitet… nedenstående er absolut nogen af de værste af slagsen. Penge
direkte ud af vinduet L og til stor irritation, fordi de netop er for
dårlige.
Husk… hvis dit
stegetermometer har ligget i kolonihaven eller campingvognen i et års tid, skal
det garanteret have nye batterier. Helt uundværligt… hvis du skal lave f.eks.
hel kylling.
Husk… masser af rent tag-tøj,
så der ikke bliver overført bakterier til det stegte kød. Vigtigt!!
Husk… at tjekke stegetider
og grillmetoder inden du går i gang. Specielt er det vigtigt, at være grundig
under læsning af direkte og indirekte grilning.
Nemmeste måde at gøre
grillristen ren bagefter, er at smide den på græsplænen, mens den er varm. Duggen
i løbet af natten, hjælper med at løsne fastbrændt kød, hurtigt og nemt.
Nå men tilbage til Lidl…
jeg elsker den butik J Nogen vil selvfølgelig sige, at deres kød overhovedet
ikke er kvalitetsvarer og at man skal gå til slagteren. Men det preller
fuldstændig af på mig, fordi jeg i Lidl altid støder på noget nyt… eller noget
vildt billigt. Blandt andet:
Marinerede koteletter…
600g fås i forskellige varianter og er pakket i to bokse med to stk. i hver.
Grill-stikker… (tror jeg
de hed) Små spyd med fars og lækkert krydret bacon.
Portions-medister… naaj
hvor er de søde J
Ingen kommentarer:
Send en kommentar