Fra ” Hjemmets Bedste Mad
” – april 2012
Jeg fulgte opskriften uden
de store ændringer… her er min version, hvor samtlige ingredienser er købt i
Rema.
125g Odense blød nougat
100g Carletti mørk
chokolade75g saltet lurpak
1 dl Karolines piskefløde 38%
1 dl Dan mælk skummetmælk
1 dl Jacobsens akacie honning
Smelt forsigtigt nougat,
chokolade og smør over et vandbad.
Varm fløde, mælk og
honning op til max. 40 grader.
Rør de to blandinger
sammen, ved at hælde fløde-blandingen i chokoladen lidt af gangen.
Her gik det så galt… jeg
havde ikke taget højde for, at temperaturen selvfølgelig var faldet, så min Nutella
endte med at se grynet ud L
På en skala fra 1-10 får
den bundkarakter for udseendet.
Smagsmæssigt… ligger den langt
over middel. Vil næste gang prøve med ren fløde, i stedet for med mælk.
Tilberedningsmæssigt:
Nutellaen er hurtig og nem at lave… men der skulle nok have stået i opskriften,
at man skal tage højde for temperaturen… og sørge for, at den ikke bliver for
lav.
Helt klart… den skal
prøves igen J
Spændende eksperiment! Jeg kan godt lide tanken om at lave sin egen nutella :-)
SvarSlet;-D det gik også nogenlunde smertefrit
Slet