I Rema havde de bud på
hakket vildtsvinekød, hvilket jeg ikke før havde smagt… så en pakke røg i
kurven J på den stod der en opskrift… som er identisk med denne opskrift
,på samme side, kan man i øvrigt læse en beskrivelse af kødet.
Min version af
vildt-deller med kapers:
400g vildtsvinekød
1 hakket rødløg2 fed pressede hvidløg
2 spsk. kapers
1 æg
2 spsk. mel
1 stort drys friskkværnet peber
1 tsk. salt
Og evt. en slat vand
Rør æg, løg og kapers
sammen med kødet
Tilsæt mel, peber og salt
Farsen skal føles som
frikadellefars… så tilsæt lidt vand, hvis den føles for sej
Sæt på køl i en ½ times
tid… og steg derefter dellerne, til de er gennemstegte. 4-5 minutter på hver
side
Jeg serverede
vildt-dellerne med råsyltede rødløg
, baconkartofler og salat.
Note: Dellerne blev vildt
saftige… dog overdøvede kapersene fuldstændig alt anden smag L. De ville klart have været bedre af få ved siden af,
som ekstra tilbehør… Helt sikkert… det er en ommer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar