En forret som denne… er nok nærmest noget af det nemmeste at lave. J Små lækre hapser, der kan varieres i det uendelige.
12 blinis
1 æg1½dl skummetmælk
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
½ tsk. chiliflager
Det hvedemel dejen kan tage (I dette tilfælde kom jeg op på 5-6 spsk.)
Alle ingredienserne blev
pisket godt sammen og fik lov at stå i køleskabet i 1 time… inden de røg på min
blinispande,
som var smurt med en dråbe olie. Bliniserne skal stege ved moderat varme… lad
være med at vende ryggen til, de bliver hurtigt brændte.
Toppingen til den første
blinis er virkelig velsmagende. Dog må man godt være en anelse mere nærig med
dressingen, end jeg var J uppps. Lav en dressing af en god mayonnaise og
hjemmelavet basilikum pesto
. Ok… du kan selvfølgelig også selv lave mayonnaisen, men de vise sten har jeg
endnu ikke fundet. Bland godt med rejer i… og så er den klar.
Til den anden topping havde
jeg valgt krabbekød, som blev lagt direkte på creme fraiche rørt med øko-citron
og godt med friskkværnet peber på toppen.
Seriøst… meget nemmere kan
det vist ikke gøres. Man behøver ikke være en ørn i et køkken og det er heller
ikke voldsomt dyrt.
Et andet forslag til blinis kunne være blinis med cavi-art
Et andet forslag til blinis kunne være blinis med cavi-art
Hvor ser de skønne ud! De skal da vist i inspirationsmappen :o)
SvarSletHej Camilla.
SletTak for din søde kommentar.
De er virkelig skønne... men ikke mindst nemme og billige ;-D Det kan jeg jo godt lide her i januar måned.
- Pia
Ummenum, heldigt at min mad snart er færdig.. Man bliver helt sulten af at kigge med hos dig :)
SvarSletHej Eva-Maria
SletTihi... det er det farlige ved at kigge madblogs.
- Pia