Meget nemmere bliver et
ikke J
Svinebryst i skiver
krydres godt med himalaya-krystalsalt
og friskkværnet peber
Steges på en pande til de
er sprøde og lækre. Hæld ind imellem det overskydende fedt fra… og læg skiverne
på fedtsugende papir, når de er færdige. Skal steges ca. 15-20 minutter ved
middel varme.
Kog samtidig nye kartofler
(gerne med skræl)… hæld vandet fra og damp dem på den varme kogeplade til de er
forholdsvis tørre. Tilsæt 1 spsk. smør og rigeligt med grofthakket persille. Snur
herlighederne godt rundt i gryden J
Tak så meget for at dele procedurerne. Det ser så velsmagende og lækker. Kan ikke vente med at lave en til mig selv.
SvarSletTak skal du have... faktisk havde jeg heller ikke selv noget imod, at sætte tænderne i sådan en portion til aften. Det er da vist for længe side, det har stået på menuen...
Slet