Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 3. juni 2012

Lækker kokossovs

Kokosmælk er virkelig et hit her på matriklen… og med den, kan man hurtigt bikse en velsmagende sovs sammen, som specielt går godt til kylling. Det eneste du skal bruge er:

1 stk. finthakket rød snack-peber
1 tsk. grøn karrypasta
1 spsk. fiskesauce
1 dåse kokosmælk
1 kugle frossen spinat
Chili, citronsaft og salt

Svits grøn karrypasta og peberen i lidt olie. Tilsæt de øvrige ingredienser (undtagen spinat) og lad sovsen koge i 10 minutter, inden den jævnes en anelse med maizenamel rørt ud i vand. Tilsæt spinaten og lad sovsen koge godt op.

Variation: For en stærk udgave kan man tilsætte hvidløg, stødt ingefærd og sambal oelek

Ingen kommentarer:

Send en kommentar