Farmors opskrifter fra 1946

fredag den 1. juni 2012

Forklaring på fravær

Jeg er stresset… L Jeg arbejder mellem 9-10 timer om dagen i øjeblikket… og det kan jeg se frem til fortsætter hele juni måned. Og for det ikke skal være løgn… så arbejder jeg med mad (skole kantinedame) som også er grunden til, der ikke sker så meget nyt på min blog i øjeblikket. Jeg orker ikke snakke/lave mad, når jeg endelig har fri… der skal bare næring på tallerkenen.

Det ærgrer mig, at jeg har sat gang i en Give away på et tidspunkt, hvor jeg er drænet for energi, når jeg endelig kommer hjem… men til alle Jer nye (og helt klart også I ”gamle”)… hold da op… hvor er jeg glad for at se Jer og alle Jeres kommentarer. Men jeg kan godt følge Jer… hvis I syntes, det er plat at have en Give Away på en blog, der står fuldstændig i stampe. Det er så bare min dårlige planlægning… for tro mig… jeg glæder mig til at give bogen væk… og nu kan det ikke vare længe J


Håber I alle bliver hængende, selvom der kun kommer nyt i småtingsafdelingen i en periode.

2 kommentarer:

  1. Jeg synes da bestemt IKKE, det er plat at ha' en giveaway, selvom bloggen står lidt i stampe. Jeg glæder mig da vildt meget til, at det engang bli'r ved den tid, at du skal trække en vinder. Derudover vil jeg sige, - du har en rigtig lækker blog, og vi kan jo ikke være lige blog-aktive hele tiden, - der er jo også andet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din søde kommentar... den trængte jeg til :-)

      Slet