Weekenden er forgået i kolonihaven , hvor den selvfølgelig har stået på weber-mad J med den nye kyllingeholder…
Det går legende let. Kyllingen
fyldte jeg med øko-citron og blegselleri, den indvendige beholder blev fyldt
med øl og hvidløg… mens næbdyret blev krydret både indvendig og udvendig med
salt og paprika. Stegte den ved indirekte varme til den havde en temperatur på
omkring 85-88 grader… det gik pludselig hurtigt. 80 grader… når den også skal
hvile (hvorved temperaturen stadig stiger) vil være mit bud på den perfekte
kylling J Men… iiihhh guder den smagte godt J
En anden god gang, tror
jeg, den skal have på alle tangenter med endnu mere citron.
Ι'm really enjoying the design and layout of your website. It's a verу
SvarSleteasy on the eyes which makes іt much more enјoуablе foг me to come here anԁ
viѕit mоre often. Did you hіre οut a
designer tο create your theme? Supеrb work!
My web sitе :: click through the next web page