Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 24. juni 2012

Stegt flæsk med persille-kartofler


Meget nemmere bliver et ikke J

Svinebryst i skiver krydres godt med himalaya-krystalsalt og friskkværnet peber

Steges på en pande til de er sprøde og lækre. Hæld ind imellem det overskydende fedt fra… og læg skiverne på fedtsugende papir, når de er færdige. Skal steges ca. 15-20 minutter ved middel varme.

Kog samtidig nye kartofler (gerne med skræl)… hæld vandet fra og damp dem på den varme kogeplade til de er forholdsvis tørre. Tilsæt 1 spsk. smør og rigeligt med grofthakket persille. Snur herlighederne godt rundt i gryden J

2 kommentarer:

  1. Tak så meget for at dele procedurerne. Det ser så velsmagende og lækker. Kan ikke vente med at lave en til mig selv.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have... faktisk havde jeg heller ikke selv noget imod, at sætte tænderne i sådan en portion til aften. Det er da vist for længe side, det har stået på menuen...

      Slet