Ha ha… hvor sjovt!! Jeg
fik for 10 dage siden overbragt Herman af min kære bror og svigerinde. Hold nu
op… hvor er det mange år siden, jeg har set ham. Og dengang var det ikke en
fornøjelse for hverken mig eller postbuddet K
En penneveninde havde sendt ham med posten… og jeg er ret sikker på, I sikkert
selv kan gætte resultatet. Ups!! Den Herman døde RIP.
Om det også er forbudt at
lave Herman til små Herman’er… ved jeg ikke, men sådan endte min. Kagen tog mig
med storm, velsmagende og luftig… en anden gang, skal der helt sikkert rosiner
i også, det ville være prikken over i’et (ikke at den manglede)
Herman er en venskabskage.
Herman er naturlig gærende og bliver færdig på 10 dage. Han må ikke stå i
køleskabet, men skal stå på køkkenbordet med køkkenrulle over. Herman vokser
nemlig ved stuetemperatur.
Han skal stå lyst, når du
rører i ham, skal du huske at skrabe kanterne.
ADVARSEL
Hvis Herman ikke bobler er
han død. Det er iøvrigt også forbudt at give ham et nyt navn.
Fremgangsmåde
Dag 1 – Du modtager Herman
Dag 2 – Rør i Herman ca.
2-3 gange
Dag 3 – Rør i Herman ca.
2-3 gange
Dag 4 – Herman er sulten
og skal derfor have 2dl. mælk, 2dl, hvedemel og 2,5dl sukker
Dag 5 – Rør i Herman 2-3
gange
Dag 6 – Rør i Herman 2-3
gange
Dag 7 – Rør i Herman 2-3
gange
Dag 8 – Rør i Herman 2-3
gange
Dag 9 – Herman er igen
lidt sulten og skal have det samme som dag 4. Desuden skal han nu deles i 5
lige store portioner, som du giver til 4 af dine venner, sammen med denne
pasningsvejledning.
Dag 10 – Herman er rigtig
sulten og skal have følgende:
1,5 dl. olie
3 æg2,5 dl sukker
Olie, sukker og æg piskes
først sammen og tilsættes herefter sammen med:
3,5 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver1 tsk. salt
100 gr. hakkede nødder (brugte mandler)
100 gr. hakket chokolade
2 revne æbler
2 tsk. kanel
Rør Herman godt sammen og
hæld ham i en stor rund for (26-28 cm. i diameter)
Stil Herman på den
nederste rille i ovnen og bag ham ca. 35-45 min. ved 175 grader.
Er du ikke så heldig, at
der er nogen, som har en klat Herman, kan du også selv starte ham op.
Opstart af Herman
1 1/4 dl. mel
1 dl. kærnemælk 1/4 – ½ tsk. salt.
Røres sammen og står 4
dage ved stue temperatur.
Denne kage er velegnet til
skoler og dine venner fra skole og arbejde vil elsker jer, for at modtage en
Herman - Venskabskage
Ingen kommentarer:
Send en kommentar