Tre favorit ingredienser i
en overskrift… så må mundvandet godt løbe frit… og det gør det her. Når
kæresten og jeg griller, skal tilbehøret være nemt og i øjeblikket er det store
grill champignons, der hitter.
Det eneste du skal gøre
er: Rense champignonerne og knække stokken forsigtigt af… gem den og sæt den på
champignonen ved servering. Skær evt. lidt af kanten af hovedet, så der kan
komme mere fyld i J
I bunden af champignonen
lægges et lille stykke ost… vælg nu en ordentlig en… f.eks. en skæreost der er ekstra
lagret, i stedet for den udefinerbare revet ost, man kan købe, som bare slet
ikke smager af noget som helst og har en utrolig dårlig smeltevne.
På osten lægges finthakket
stegt bacon. Til slut… endnu et stykke ost.
Smid champignonerne og
stokkene i en folieform. Sæt dem på grillen ved indirekte varme i ca. 20
minutter. Hæld væde fra en enkelt gang, hvis champignonerne væsker for meget.
Mums… det er næsten for
lækkert. Stor i smagen, dejlig konsistens og pæn J
Hvad er dit favorit
tilbehør til grillmad denne sommer??
Ingen kommentarer:
Send en kommentar