Dette er mine
kyllinge-nuggets J
4 kyllingebryster i en
frostpose… og overhovedet ingen kreative ideer til aftensmad L Tankerne summede omkring favoritten
, men vi har fået så meget spinat og soltørrede tomater på det sidste, at det
ikke var en valgmulighed. Desuden… hvorfor pokker putter jeg også hele 4
bryster i en pose, når vi knap nok kan spise 2?? Men det er en helt anden sag…
Enden blev at jeg stegte
to til tortillas
... Og stod så tilbage med de sidste. Hvorfor jeg kom til at tænke på Jamie
Oliver… ved jeg ikke. Men kom i tanke om et program, hvor han forsøgte at
omvende børn til at fravælge ”købe” nuggets, så valget blev kyllingenuggets a
la Mini-hakkeren… eller burde jeg egentlig ikke bare kalde dem panerede kyllingestykker??
En ting ligger fast… jeg køber aldrig de fabriksfremstillede igen. Bvadr L For selvfølge skulle jeg efterfølgende lige på nettet
og tjekke, hvordan de fremstilles, kig her
det er virkeligt for ulækkert og en frygtelig øjenåbner…
Og når nu det er så nemt,
selv at lave dem… og sikkert også meget billigere… for ikke nævne mindre
sundhedsfarlige, så er det da det, man skal. Vend kyllingestykker i krydret mel,
dyp dem i sammenpisket æg… for derefter at give dem en omgang rasp. Vupti… en
tur på panden, det er der ingen ben, skrog, skind, blod eller øjne i…
Hvad er dit værste
fabriksfremstillede madprodukt??
Jeg vender mine kyllingenuggets i cornflaks med grahamsmel og karry.
SvarSletPensler dem med smeltet smør og så i ovnen....
Færdigmad??? Jeg synes ruller med "boller i karry" "risengrød" ser grimt ud.... Men jeg har aldrig smagt det.
Kh
Hanne
Hovsa... det var jo en rigtig god ide ;-D
SletRent faktisk har jeg prøvet rullerne med risengrød. Jeg var nærmest tvangsindlagt... havde et arrangement for 80 personer, og da jeg fik overbragt risengrøden en anden havde kogt hjemme, var den brændt på ;-( Ergo jeg havde ikke andre valg, men ris a la manden blev nu udemærket... der var ialtfald ingen, der beklagede sig...