For mange år siden, da min
bror boede hos mig for en kort bemærkning… gik han til finere madlavning for mænd
J eller var det madlavning for finere mænd?? I alt fald
var han knap så fin i kanterne, når han kom væltende hjem i godt humør, for til
mad hører sig vin…
Det var ikke et kursus af
gastronomiske højder, men et kursus… hvor selv den mest intetanende mand udi
mad, havde en chance for at få en aha-oplevelse J
500g svinefars
1 svine bouillonterning 1½ dl vand
Rigeligt friskkværnet peber
Paprika
Rasp
Opløs bouillonterningen i
vand og lad den afkøle.
Rør farsen med væsken og
peber… tilsæt lidt rasp, så farsen bliver til at arbejde med
Form farsen i ensartede
karbonetter… og vend dem i rasp krydret med paprika
Steg karbonetterne i smør
5-6 minutter på hver side
Karbonetterne serveres med
kogte kartofler, smørsovs, ærter og gulerødder
Bemærkning: De her
karbonetter (ja, jeg ved altså ikke om de hedder karbonader eller krebinetter –
deraf karbonetter) er stadig de bedste jeg kan få, men dermed ikke sagt, at dem
med soltørrede tomater og basilikum eller dem
jeg laver på gammeldags maner… er nogen jeg vrænger næse af J
Hvad mon din favorit er??
Ingen kommentarer:
Send en kommentar