I øjeblikket står der
rigtig meget ost på menuen… ja ja ok, jeg har igen forkøbt mig i både parmesan
og emmentaler J men ost er jo lækkert.
Schnitzlerne bankede jeg
let flade med håndroden, krydrede med salt og peber, friske basilikumblade… og
ikke mindst en god skive emmentaler, som fyldte halvdelen af kødet… og bukkede
derefter kødet henover.
Jeg krydrede ydersiden,
inden jeg hurtigt brunede dem af på en pande. Herefter røg de i ovnen i 15 minutter
ved 180 grader.
Wok-saucen er oprindelig
en lyn-suppe, jeg blot jævnede en anelse J
Man tager en ½ pose god wokblanding… og svitser hurtigt i olie tilsat grøn
karrypasta (pas på den er stærk) Så tilsættes en god dåse kokosmælk
(Husk... Lad være med at købe light udgaven, den er alligevel kun tilsat vand
og det tror jeg sagtens, du selv kan finde ud af, desuden er prisen den samme,
hvis ikke mere)
Kog saucen i ca. 10
minutter. Smag til med oyster sauce… ca. 1 spsk. Det lugter godt nok
frygteligt, men er et ”must”. Desuden salt, peber og en god slat økologisk
citronsaft… jævn evt. saucen.
Jeg serverede retten med
en rest kartoffelmos… men både ris og pasta ville også have været godt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar