Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 4. november 2012

Toast champignon


 

Som før fortalt her, koksede det med afstemnings kolonnen, så jeg lod køleskabet bestemme J og valget i uge 44 blev toast champignon, inspireret herfra:

Til 4 personer skal du bruge:

4 stk. toastbrød
2-300g champignon
1 lille løg (i opskriften skulle det være hakket persille og purløg)
4 skiver fuldfed ost (jeg brugte havarti)
Desuden smør til panden og toastene, salt, peber og chiliflager

Rist toastbrødene

Svits champignon og løg på en glohed pande og krydr med salt og peber

Smør toastene med lidt smør

Læg champignonblandingen på brødet

Top med skiver af fuldfed ost og et drys chiliflager og sæt i ovnen ved 220 grader til osten er smeltet

Server rygende varme

Konklusion: De smagte faktisk rigtigt godt, men dog er jeg meget i tvivl om, om jeg på noget tidspunkt ville servere dem som forret?? Men som ”tømmermands” mad tager de kegler J Skiver af sprødstegt bacon ville helt klart have fuldendt toasten… men sådan er der jo så meget J

2 kommentarer:

  1. Mums, dem vil jeg prøve at lave i dag, for jeg har stort set ingredienserne - de skal bruges i dag, for mit køleskab og fryser bugner af skraldemad i bedste stop madspild-stil :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. *Smiler* Stegte champignon og smeltet ost... what's not to like?? :-D

      Slet