Som før fortalt her,
koksede det med afstemnings kolonnen, så jeg lod køleskabet bestemme J og valget i uge 44 blev toast champignon, inspireret herfra:
Til 4 personer skal du
bruge:
4 stk. toastbrød
2-300g champignon1 lille løg (i opskriften skulle det være hakket persille og purløg)
4 skiver fuldfed ost (jeg brugte havarti)
Desuden smør til panden og toastene, salt, peber og chiliflager
Rist toastbrødene
Svits champignon og løg på
en glohed pande og krydr med salt og peber
Smør toastene med lidt
smør
Læg champignonblandingen
på brødet
Top med skiver af fuldfed
ost og et drys chiliflager og sæt i ovnen ved 220 grader til osten er smeltet
Server rygende varme
Konklusion: De smagte
faktisk rigtigt godt, men dog er jeg meget i tvivl om, om jeg på noget
tidspunkt ville servere dem som forret?? Men som ”tømmermands” mad tager de
kegler J Skiver af sprødstegt bacon ville helt klart have
fuldendt toasten… men sådan er der jo så meget J
Mums, dem vil jeg prøve at lave i dag, for jeg har stort set ingredienserne - de skal bruges i dag, for mit køleskab og fryser bugner af skraldemad i bedste stop madspild-stil :-)
SvarSlet*Smiler* Stegte champignon og smeltet ost... what's not to like?? :-D
Slet