Nøddehorn er da virkelig, den nemmest ”småkage” at lave, men
derfor skal I nu ikke snydes… så får I også brugt den overskydende
kranskagemasse fra f.eks. napoleonshatte.
Kransekagemasse:
1 del ren marcipan
½ del sukker
Æggehvide
Det hele røres sammen til en fast men blød masse… lige
nøjagtig hvor meget æggehvide der skal i, kan jeg ikke sige, men massen skal
føles god at arbejde med
Rul massen i lange tynde stænger, som vendes i hakkede
hasselnødder, skæres i mindre stykker (for mit vedkommende… hellere 3 små end 1
stor). Stykkerne bøjes en anelse på midten…
Sæt kagerne i en 230 grader forvarmet ovn. Bag til de er
let lysebrune (Ca. 8 minutter)
Når kagerne er helt afkølede, dyppes enderne i smeltet
chokoladeovertræk.
Nøddehornene tager stort set ikke mere end en ½ time at
lave… og er helt klart en af mine favoriter inden for ”småkage”, når bare de
ikke bliver for store…
Ingen kommentarer:
Send en kommentar