Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 8. november 2012

Kuvertbrød


Da jeg lavede mini pølsehorn, havde jeg lavet dobbelt portion af dejen, når jeg nu alligevel skulle til at hive Kenwood'en ud af skabet J

Faktisk havde jeg ingen planer med den ekstra dej… men hjemmebagt brød i fryseren kan man alligevel aldrig få for meget af. Alt brød-dej kan bruges.

Jeg rullede dejen ud med kagerullen og skar den i (næsten) ens firkanter. Lod dem hæve til dobbelt størrelse, inden jeg penslede med sammenpisket æg og friskkværnet groft salt. Pensel kun på overfladen.

Du bestemmer selvfølgelig selv størrelsen på brødet… men de skal have mellem 10 og 15 minutter i en 220 grader forvarmet ovn. Tag evt. et enkelt brød ud… bank det i bunden, lyder det ”hult”… skulle den være der J

2 kommentarer:

  1. Uhm de ser lækre ud! :)

    Jeg har fortiden gang i 2 give-aways, håber du tager et kig forbi?;

    elskershopping.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have, det var de også ;-D

      Selvfølgelig kigger jeg forbi din blog... og tak fordi du rundede min ;-D

      Slet