Da jeg lavede mini pølsehorn,
havde jeg lavet dobbelt portion af dejen, når jeg nu alligevel skulle til at hive
Kenwood'en
ud af skabet J
Faktisk havde jeg ingen
planer med den ekstra dej… men hjemmebagt brød i fryseren kan man alligevel
aldrig få for meget af. Alt brød-dej kan bruges.
Jeg rullede dejen ud med
kagerullen og skar den i (næsten) ens firkanter. Lod dem hæve til dobbelt
størrelse, inden jeg penslede med sammenpisket æg og friskkværnet groft salt. Pensel
kun på overfladen.
Du bestemmer selvfølgelig
selv størrelsen på brødet… men de skal have mellem 10 og 15 minutter i en 220
grader forvarmet ovn. Tag evt. et enkelt brød ud… bank det i bunden, lyder det ”hult”…
skulle den være der J
Uhm de ser lækre ud! :)
SvarSletJeg har fortiden gang i 2 give-aways, håber du tager et kig forbi?;
elskershopping.blogspot.com
Tak skal du have, det var de også ;-D
SletSelvfølgelig kigger jeg forbi din blog... og tak fordi du rundede min ;-D